error (91) cant connect to LDAP server

General Discussion about LDAP Administrator

Moderator: Support

error (91) cant connect to LDAP server

Postby ottopit » Mon Dec 01, 2003 6:27 pm

This is a Netware 6.0 server.I used to have it working but I think when i installed iFolder on the server it hosed up my certificates or something?
Anyone know error 91?
ottopit
 
Posts: 4
Joined: Mon Dec 01, 2003 6:24 pm

Postby Support » Mon Dec 01, 2003 6:37 pm

Looks like you are attempting to connect using SSL. Using SSL connection with LDAP Browser/Administrator requires a few <a href="http://ldapadministrator.com/forum/viewtopic.php?t=15" target="_blank">additional steps to be performed</a>.
Support
 
Posts: 890
Joined: Sun Aug 12, 2001 12:00 am

Postby ottopit » Mon Dec 01, 2003 8:25 pm

actually I had the SSL working and followed the instructions you posted but the error is 91 not 81. any ideas.
It may be that I have a corrupt certiface object in netware??
ottopit
 
Posts: 4
Joined: Mon Dec 01, 2003 6:24 pm

Postby Support » Wed Dec 03, 2003 12:54 pm

Are you sure your server is up and running?
Is there a firewall in your network?
Have you tried to connect your server using an alternative tool?
Support
 
Posts: 890
Joined: Sun Aug 12, 2001 12:00 am

Postby ottopit » Wed Dec 03, 2003 9:42 pm

I can connect through 389 so it appears to be up and running however the SSL seems to be the issue.I had SSL working before and got the 81 error I used netscape browser and copied the certificates after connecting to my LDAP server and had it working.It quit working after an install(iFolder) and after I try to replace the netscape certificates in the LDAP client directory I get error 91 I was hoping I may be able to solve it by finding out what error 91 was
ottopit
 
Posts: 4
Joined: Mon Dec 01, 2003 6:24 pm

Postby ottopit » Thu Dec 04, 2003 6:05 pm

okay I am an [censored] i didnt have the correct host in there.I am now getting the error 81.I tried using the procedure outlined above but that is not working.I will see what else I can do
ottopit
 
Posts: 4
Joined: Mon Dec 01, 2003 6:24 pm

Postby kel » Wed Jan 28, 2004 3:14 am

hi...

i am having the same problem too...

1)profile name is LDAP...
2)host is my IP address
3) port is 389
4) base DN is mylinux

when binding...this error appears...

3) in my slapd.conf
access to *
by self write
by users write
by anonymous write

suffice "dc=justlinux,dc=com"
rootdn "cn=Manager,dc=justlinux,dc=com"
rootwd secret
4) service ldap start
- ok

5) also did /etc/init.d/ldap start
chkconfig --add ldap
chkconfig --level 35 ldap on

6) ldapadd -x -D "cn=Manager,dc=<justlinux>,dc=<COM>" -W -f addressbook.ldif
Enter LDAP Password: secret <--rite
got this error msg
Enter LDAP Password:
ldap_bind: Invalid DN syntax (34)
additional info: invalid DN

my address.ldif is (i put them in root...
ldapadd -x -D "cn=Manager,dc=<justlinux>,dc=<COM>" -W -f /root/addressbook.ldif
dn: dc=justlinux,dc=com
objectclass: dcobject
objectclass: organisation
o: linuxcenter
dc: justlinux
kel
 
Posts: 1
Joined: Wed Jan 28, 2004 3:05 am

cert8.db

Postby dday376 » Mon Feb 09, 2004 7:30 pm

I'm using Mozilla 1.6 and assumed the cert8.db would work as well. It does not. See Mozilla's warning about cert7.db below...

http://www.mozilla.org/projects/securit ... rmats.html
dday376
 
Posts: 2
Joined: Mon Feb 09, 2004 7:26 pm


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests