Internet Explorer Script Error

Beta testers only forum

Moderator: Support

Internet Explorer Script Error

Postby Zoblin » Thu Sep 25, 2003 12:35 pm

"An error has occured in the script on this page..."

I'm getting such message every time during opening objects of the same type:

dn: ou=Lom'ke_vid,ou=tvbv,ou=kv,ou=People,o=company.com
objectclass: tvbv
[skipped]

objectclass tvbv
oid tvbv-oid
superior bv
allows
[skipped]

objectclass bv
oid bv-oid
superior organizationalunit
allows
[skipped]

Every such object contains some utf-8 values.
Zoblin
 
Posts: 38
Joined: Wed Sep 24, 2003 11:03 am
Location: Kiev, Ukraine

Re: Internet Explorer Script Error

Postby Zoblin » Thu Sep 25, 2003 12:38 pm

PS. And "Import LDIF" operation failed when I wanted to add child object (People, for example) to above-mentioned object.

PPS LA 2.5 works perfect.
Zoblin
 
Posts: 38
Joined: Wed Sep 24, 2003 11:03 am
Location: Kiev, Ukraine

Postby Support » Thu Sep 25, 2003 12:58 pm

Could you please send <a href="mailto:support@softerra.com">us</a> this LDIF file and a couple of screenshots with errors you got?
Support
 
Posts: 895
Joined: Sun Aug 12, 2001 12:00 am

Postby Zoblin » Thu Sep 25, 2003 1:35 pm

Surely!

Btw, this forum engine has plugin for pictures and attachments.
Zoblin
 
Posts: 38
Joined: Wed Sep 24, 2003 11:03 am
Location: Kiev, Ukraine

Postby Guest » Fri Sep 26, 2003 9:18 am

Surely!

Have you sent it?

Btw, this forum engine has plugin for pictures and attachments.

Quick search at http://www.phpbb.com brings nothing about such a plugin. Could you please tell the URL?
Guest
 

Postby Guest » Fri Sep 26, 2003 12:30 pm

Anonymous wrote:Have you sent it?

Yes
Support wrote:Could you please send us(mailto:support@softerra.com) this LDIF file and a couple of screenshots with errors you got?

It was sent to support@softerra.com
Support wrote:Quick search at http://www.phpbb.com brings nothing about such a plugin. Could you please tell the URL?

Add-On Related MOD's:
http://www.phpbb.com/phpBB/catdb.php?cat=51
Attachment Mod: http://www.phpbb.com/phpBB/catdb.php?mode=download&id=436728
Guest
 

Postby Zoblin » Fri Sep 26, 2003 12:33 pm

Sorry, the last Guest was me :) Forgot to Log in :)
Zoblin
 
Posts: 38
Joined: Wed Sep 24, 2003 11:03 am
Location: Kiev, Ukraine

Postby Zoblin » Fri Sep 26, 2003 1:31 pm

[offtopic]
Anonymous wrote:Quick search at http://www.phpbb.com brings nothing about such a plugin. Could you please tell the URL?

Generally speaking, there're a lot of different add-ons to this engine, for example, avatars, user rating, moderator rating, voting, etc.
[/offtopic]
Zoblin
 
Posts: 38
Joined: Wed Sep 24, 2003 11:03 am
Location: Kiev, Ukraine

Postby Zoblin » Mon Sep 29, 2003 8:23 am

So, what? :) Did you receive my message? I can send another copy to support@ldapadministrator.com
Zoblin
 
Posts: 38
Joined: Wed Sep 24, 2003 11:03 am
Location: Kiev, Ukraine

Postby Guest » Mon Sep 29, 2003 8:52 am

Did you receive my message?

Yes we did.

A few more questions on this issue:

1) Do you have files under C:\Program Files\Common Files\Softerra Shared\LDAP Administrator v3\HtmlView\ ?

2) Do you have this error all the time or only for this entry with you custom objectClass?
Guest
 

Postby Zoblin » Mon Sep 29, 2003 11:11 am

Anonymous wrote:A few more questions on this issue:

1) Do you have files under C:\Program Files\Common Files\Softerra Shared\LDAP Administrator v3\HtmlView\ ?

..
images
script
styles
xslt
empty html
loading html
Anonymous wrote:2) Do you have this error all the time or only for this entry with you custom objectClass?

Only with objectclass=tvbv. I've sent you schema config files with that object.
Zoblin
 
Posts: 38
Joined: Wed Sep 24, 2003 11:03 am
Location: Kiev, Ukraine

Postby Support » Mon Sep 29, 2003 11:31 am

Looks like an XSLT script error. We'll take a look.
Support
 
Posts: 895
Joined: Sun Aug 12, 2001 12:00 am


Return to Beta Tester's Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron